sábado, 16 de octubre de 2010

Previa J4 Primera Catalana

La quarta jornada de Primera Catalana es celebra entre el 16 i 17 d'octubre.
Resumin una mica grup per grup destacaré algun partit, comentaré la classificació i analitzaré el que s'ha vist fins ara.

Grup 1:
Triple empat al capdavant de la classificació, Xaica, Vilafranca i Martinenc tenen 9 punts. Els dos primers han resolt amb solvència els tres primers partits (gran victòria del Xaica davant el Prat) i molt bon inici del Martinenc que potser no s'esperava que estesin tan amunt. El Prat (9e) i Acadèmia(6e) estan més avall però al final de la lliga lluitaran per l'ascens a Preferent. D'aquesta jornada destacaré el partit del Martinenc-Suburense (Dg. 18.00 Mcpal. Guinardó) i l'Academia-Jupiter (Dg. 16:30 El Vendrell).

Grup 2:
AEM i Bonaire son els dos únics equips que ho han guanyat tot. L'AEM clar aspirant a l'ascens no és d’estranyar, però l'EF Bonaire no va fer una pretemporada molt brillant i amb baixes semblava que no seria el mateix de passades temporades, però de moment aguanta. Santpedor (4rt) és l'altre gran aspirant. En aquest grup hi han molts recens ascendits de Segona, això fa que sigui un grup molt igualat i on qualsevol amb dues o tres victòries consecutives es pot enganxar al grup de dalt. La Planada i el Manresa de moment estan sent la creu. Aquesta quarta jornada destacar un St. Cugat-AEM (Dg. 16:00 St.Cugat), tercer contra primer o el que és el mateix, que l'AEM s'envagi a la classificació o que s'apreti tot més. Bonaire-Sabadell (Dg. 16:00 Terrassa) un Sabadell molt organitzat aquesta lliga que només a cedit 3 punts i un Bonaire fort a casa.
Per últim, destacar un derbi, el derbi de Sabadell entre La Planada-Can Deu (Dg. 10:00 Sabadell), reediten el partit de la temporada passada aquest cop a Primera, els dos últims derbis van ser pel Can Deu, però allò era Segona ...

Grup 3:
En aquest grup s’estan marcant més diferencies que en els altres. Quatre equips ho han guanyat tot La Salle Premià, Espanyol C, Palautordera i Badalona. Els quatre ja partien com a favorits i de moment així s'està veien, amb clares victòries. Bellavista (12e) i St. Quirze Besora (15e) son les sorpreses negatives, ja que havien fet molt bones temporades a Primera i ara es veuen en una situació poc comuna per elles.
Aquesta quarta jornada depara dos partits estrella, Espanyol-Salle Premia (Dis. 16:00 St.Adrià) i Palautordera-Badalona (Dg. 16:00 Palautordera). Dos partidassos que desfarà aquest quàdruple empat al capdavant de la lliga.

Grup 4:
L’únic grup on no hi ha cap equip que hagi aconseguit el 'pleno' de victòries. Breda i Bàscara lideren amb 7 punts (2 guanyats i un empat) i Lloret si que te un 2 de 2, però amb partit ajornat. Amb només tres jornades ja hi han equips amb 3 partits, altres amb 2 i algun amb tan sols 1 partit. Això no permet tenir una idea clara de la classificació, per exemple el Cornellà del Terri B tan sols porta un partit i el d'aquesta jornada també el te ajornat, Les Preses campió fa dues temporades, es troba quart amb dues victòries i una derrota amb el Bàscara. D'aquesta jornada destacarem el Les Preses-Lloret (Dg. 16:00 Les Preses).

No hay comentarios: